Paarden bij zonsondergang achter Sandebuur
Paarden lopen achter Sandebuur
Ommen bij zonsondergang
Ik was wat  foto’s aan het bekijken en opeens zag ik een foto van een meisje op paard in een bosrijke omgeving. Die foto bleef me bij. Toen kreeg ik het idee om ons eigen paard “New Painted Bulero”te gaan schilderen met daarop een “fantasie”meisje.

 

 

 

Ik doe momenteel een online cursus fotografie. Tijdens een lange wandeling met onze hond Angel, liep ik vanaf Sandebuur over de dijk naar de Vaart in Foxwolde. Daarbij maakte ik mooie foto’s. Een van deze foto’s heb ik gebruikt om dit schilderij van te maken.

Tijdens onze vakantie in Ommen, in 2020 , liepen  we ’s avonds terug van het  stadje naar de camping. Daar zagen we dit beeld. Er waren meerdere fotografen aanwezig om een mooi plaatje te maken.

Thuis aangekomen kon ik bijna niet wachten om hier een schilderij van te maken.

Roderwolde in't geel

Roderwolde, het dorpje waar ik ben opgegroeid en nu dichtbij woon. Het leek me leuk om dit dorp twee x te schilderen. 1x in lichte kleuren (geel) en 1x in donkere kleuren (blauw) En daarbij gebruik te maken van een doek waar ik overheen geschilderd heb. Dan krijg je vaak een mooie structuur. Het gele is klaar !