Nieuws


Gelukkig, mijn atelier is weer helemaal klaar. Ik kan weer schilderen in mijn eigen ruimte.

Maar ik heb zoveel geschilderd in de afgelopen 30 jaar, dat ik blij ben dat ik (door omstandigheden) de schilderijen op de bovenverdieping van Buiter Roden heb kunnen hangen. Daar kunnen ze worden bekeken.

Natuurlijk is het fijn dat er weer zoveel ruimte in mijn atelier is en dat wil ik graag zo houden. Daarom gaan we gewoon door met de kortingen op de schilderijen die op de bovenverdieping hangen. Ook bij Buiters Bakboerderij hangen er wat schilderijen.

50% korting op alle schilderijen die op de 1e verdieping bij Buiter Roden, Kanaalstraat 62, 9301 LT Roden hangen!

December 2020.

Helaas, steenmarters hebben mijn atelier als woonplaats uitgezocht.

We hebben 70 schilderijen naar de 1e verdieping van onze winkel (Buiter Roden, Kanaalstraat 62, 9301 LT Roden) gebracht. Ook hangen er een paar schilderijen bij Buiters Bakboerderij. (Op enkele broodmixen van Buiters Bakboerderij staan foto’s van schilderijen van mij afgebeeld.

We gaan RIGOUREUS opruimen. Helaas hebben steenmarters huisgehouden in mijn atelier. Dat betekent dat het atelier grotendeels leeg moest, omdat deze dieren tussen de platen en het plafond zitten. Er komt een bedrijf om de reparaties te doen.

Bij het leeghalen kom je al je schilderijen tegen. Ze zaten me niet in de weg want er is ruimte genoeg. Het is bijna 30 jaar “schilderplezier”. Een van mijn grootste hobby’s. Maar dat is wat anders dan je schilderijen “promoten”. Daar ben ik geen ster.

Omdat ik bijna niet exposeer (kost veel tijd en heb een drukke baan) zien de mensen mijn werk niet vaak. Behalve op internet. Daarom is het nu de tijd om een grote opruiming te houden en mensen, die geen Galerie of aparte Expositieruimte willen bezoeken, “misschien” te laten genieten van mijn “schilderkunst”.